Forum: Using The Website
Topic: Too many request from your IP address?
started by: Scout

Posted by Scout on July 31 2006,7:00 pm
Recently, when I try to log in, I sometimes get an error message, "Too many request from your IP address in a short time period...
Please retry 30 seconds from now."

Whatever flood control settings you're using, they're likely not working as intended. I can get this message the first time I log in since a day or more. Tonight I tried several times and finally got in. Usually I just go away and don't come back.

Posted by PC Medic on Aug. 01 2006,4:43 am
As someone that (for obvious reasons) visits the site and logs in several times a day, I have not experienced this issue or received any other complaints about it, but will certainly look into it.

Could you tell me, what start page you generally attempt to login from?

Posted by Scout on Aug. 01 2006,6:56 am
I go to < http://navicache.com >

Then, I click on My Navicache.

Usually, because of cookies, I'm automatically logged in. But, if I delete my cookies and have to log in again, that's when I get the error message.

Posted by PC Medic on Aug. 01 2006,3:41 pm
Quote (Scout @ Aug. 01 2006,8:56 am)
I go to < http://navicache.com >

Then, I click on My Navicache.

Usually, because of cookies, I'm automatically logged in. But, if I delete my cookies and have to log in again, that's when I get the error message.

Try as I might, I do not seem to be able to recreate those symptoms in IE or Firefox.

I will continue testing.

Posted by Scout on Aug. 01 2006,7:18 pm
Don't spend too much time on it. If you can't reproduce it and no one else experiences it, either, let it go. I can live with it. Like I said, with cookies set, I'm usually logged in automatically.
Posted by Batona on Aug. 09 2006,7:14 pm
I have received this too.  THe throttle appears to be quite short.  I can log in without issue, but if I search and then modify it, I recieve the throttle.
Posted by PC Medic on Aug. 10 2006,6:59 am
Quote (Batona @ Aug. 09 2006,9:14 pm)
I have received this too.  THe throttle appears to be quite short.  I can log in without issue, but if I search and then modify it, I recieve the throttle.

Our system is designed to allow uniqie throttling for each function so I may be able to tweak this a bit. First let me be sure I understand where this is occuring for you.

Are you having the problem when using the cache search form?

If yes, you say if you "search and then modify it" you receive the throttle. Do you mean if you attempt to modify/change the search criteria you tend to get the 'Too many attempts' message?

Posted by Batona on Aug. 10 2006,7:05 am
Quote (PC Medic @ Aug. 10 2006,8:59 am)
If yes, you say if you "search and then modify it" you receive the throttle. Do you mean if you attempt to modify/change the search criteria you tend to get the 'Too many attempts' message?

That is exactly the issue I run into.
Posted by PC Medic on Aug. 10 2006,7:11 am
I have made some changes to the throttle settings.
Please let me know if the problem still occurs and what type search you are performing... distance or detailed.

Posted by Batona on Aug. 10 2006,9:38 pm
Quote (PC Medic @ Aug. 10 2006,9:11 am)
I have made some changes to the throttle settings.
Please let me know if the problem still occurs and what type search you are performing... distance or detailed.

Thank you.  All seems to be working better in this regard.

Powered by Ikonboard 3.1.2a
Ikonboard © 2001 Jarvis Entertainment Group, Inc.